Actionarii Sinaia SA au hotarat cumpararea a 20% din actiunile firmei Hotel Opera&Central din Bucuresti, pentru suma de 2,6 milioane euro, anunta Mediafax. De asemenea, actionarii firmei au aprobat contractarea unui credit de un milion de euro de la
Actionarii Sinaia SA au hotarat cumpararea a 20% din actiunile firmei Hotel Opera&Central din Bucuresti, pentru suma de 2,6 milioane euro, anunta Mediafax. De asemenea, actionarii firmei au aprobat contractarea unui credit de un milion de euro de la EFG Private Bank Luxembourg, pentru finantarea lucrarilor de renovare si modernizare a restaurantului hotelului Sinaia.
In planurile societatii intra si contractarea unei linii de credit de 300.000 de euro de la Bancpost precum si incheierea, cu aceeasi banca, a unui contract de angajament pentru eliberarea unei scrisori de garantie in valoare de cel mult un milion de euro, inclusiv dobanzile aferente.
Sinaia SA este controlata de firma americana Rainbow Ride Consulting LCC, cu sediul in Huston, care detine 85% din actiunile societatii.
Rainbow Ride Consulting LCC este reprezentata de omul de afaceri israelian Rasin Eliahu, care detine, in calitate de persoana fizica, 0,3% din capitalul social al Sinaia SA.
Firma administreaza hotelul Sinaia din localitate, precum si un ansamblu de vile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.