E des intalnit pe plaje, langa piscine sau pe terase. Cu toate acestea, sezlongul nu e doar un obiect destinat spatiilor externe. El poate fi usor adaptat in incaperi. Mai ales ca e "celebra" functia sa de "relaxare". Asadar, e bine sa avem si noi ac
E des intalnit pe plaje, langa piscine sau pe terase. Cu toate acestea, sezlongul nu e doar un obiect destinat spatiilor externe. El poate fi usor adaptat in incaperi. Mai ales ca e "celebra" functia sa de "relaxare". Asadar, e bine sa avem si noi acasa, in living sau on orice alt colt al locuintei, un astfel de obiect de mobilier, care sa ne "rasfete" ori de cate ori simtim nevoia.
Conform DEX, sezlongul este un scaun pliabil pe al carui schelet de lemn sau metal este montata o panza si al carui spatar mobil se poate inclina dupa preferinta. O data cu dezvoltarea tehnologiilor, au aparut si alte tipuri de sezlonguri. Insa functia a ramas aceeasi.
Inca de la inceputul existentei sale, omul a asociat pozitia de relaxare a corpului uman cu intinderea pe orizontala. In acest sens, sezlongul este un exemplu demn de luat in seama. De-a lungul timpului, au existat diferite modele de sezlonguri, denumite odata si "patul de zi".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.