Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ieri ca, in cursul acestui an, va participa cu un pavilion propriu la expozitii internationale de renume precum MIPIM sau Real Vienna. Din acest motiv oficialii primariei au cerut societatilor care au proiect
Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ieri ca, in cursul acestui an, va participa cu un pavilion propriu la expozitii internationale de renume precum MIPIM sau Real Vienna. Din acest motiv oficialii primariei au cerut societatilor care au proiecte de anvergura in domeniul imobiliar sa depuna prezentarile si scrisorile de intentie, pana la sfarsitul acestei luni, la Directia de Relatii Internationale a PMB (Bd. Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, etaj I, camera 118).
"In vederea realizarii unui stand integrat, reprezentativ pentru municipiul Bucuresti, invitam firme care au in Capitala proiecte de anvergura in domeniul imobiliar (investitii directe sau parteneriate public-private) sa ni se alature", se arata in comunicatul primariei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.