Zvonurile ca The Police se va reuni anul acesta pentru un turneu in Anglia si SUA, care ar fi primul de la destramarea din 1986 a trupei, circula tot mai mult in industria muzicala, informeaza revista de specialitate Billboard. Anul acesta se impline
Zvonurile ca The Police se va reuni anul acesta pentru un turneu in Anglia si SUA, care ar fi primul de la destramarea din 1986 a trupei, circula tot mai mult in industria muzicala, informeaza revista de specialitate Billboard. Anul acesta se implinesc 30 de ani de la lansarea single-ului "Roxanne", piesa cu care Police a patruns pe piata muzicala americana. "Vrem sa subliniem acest eveniment facand ceva deosebit cu catalogul de cantece al trupei", au declarat, luna trecuta, reprezentantii casei de discuri A&M Records. "E de la sine inteles ca toata lumea spera ca trupa sa sprijine planurile noastre", au mai spus ei. A&M planuieste lansarea unui DVD, dar si a unei colectii multi-disc care sa cuprinda inregistrarile complete ale formatiei, precum si cateva raritati. O reuniune a formatiei Police reprezinta de doua decade visul industiei muzicale si se presupune ca trupa ar putea umple stadioane in cazul in care ar porni un turneu. Insa, exceptand un jam session ad-hoc care a avut loc in 1992, la nunta lui Sting cu Trudie Styler, singurul spectacol Police de dupa despartire a fost in 2003, care a marcat includerea trupei in Rock and Roll Hall of Fame. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.