Guvernele statelor din zona euro trebuie sa depuna eforturi suplimentare pentru reducerea deficitelor publice si sa modifice legislatia muncii, pentru flexibilizarea pietei, potrivit Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, citata de Re
Guvernele statelor din zona euro trebuie sa depuna eforturi suplimentare pentru reducerea deficitelor publice si sa modifice legislatia muncii, pentru flexibilizarea pietei, potrivit Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, citata de Reuters, preluata de Mediafax.
Organizatia a reafirmat, intr-un raport referitor la economia zonei euro, previziunile privind o crestere economica de 2,2% din PIB pentru acest an, dupa un avans estimat la 2,6% in 2006.
Moneda euro reprezinta o sursa de stabilitate a preturilor, dar gradul de integrare economica a statelor membre ale uniunii monetare se plaseaza sub estimari, potrivit OCDE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.