Ancheta in dosarul in care englezul Ali Imran (foto) este urmarit penal pentru provocarea unui accident in urma caruia au murit regizorul Cristian Nemescu, sunetistul Andrei Toncu si taximetristul Dumitru Arustei continua cu efectuarea unei noi exper
Ancheta in dosarul in care englezul Ali Imran (foto) este urmarit penal pentru provocarea unui accident in urma caruia au murit regizorul Cristian Nemescu, sunetistul Andrei Toncu si taximetristul Dumitru Arustei continua cu efectuarea unei noi expertize. Dosarul privind acest caz se afla, in prezent, la Brigada de Politie Rutiera, unde expertii urmeaza sa efectueze o noua expertiza, dupa ce prima a fost contestata de avocatii englezului. Prima expertiza, finalizata in octombrie 2006, arata ca britanicul a circulat in momentul accidentului cu 113 kilometri la ora, nu a respectat semnificatia culorii semaforului, a regulilor de circulatie, taximetristul neavand cum sa evite impactul cu autoturismul britanicului. Concret, prima expertiza stabilea vinovatia lui Ali Imran. Tribunalul Bucuresti a decis, in octombrie, ca britanicul poate fi cercetat in libertate, in cazul sau fiind luata masura interdictiei de a parasi tara. In accidentul produs, in noaptea de 25 spre 26 august, au murit regizorul Cristian Nemescu, in varsta de 27 de ani, inginerul de sunet Andrei Toncu, de 28 de ani, precum si taximetristul Dumitru Arustei, de 24 de ani. Cei trei se aflau in taxi cand un autoturism Porsche Cayenne a trecut pe culoarea rosie a semaforului, lovindu-i in plin. Englezul a intrat in intersectia de la podul Eroilor lovind in plin taximetrul, care circula regulamentar dinspre Academia Militara catre strada Berzei. Imran se afla in Romania in vederea unei oportunitati de afaceri si in seara accidentului venea de la un club si se indrepta spre altul, au precizat aparatorii lui Ali Imran. Totodata, potrivit Mediafax, avocatii au subliniat ca toate testele facute britanicului au demonstrat lipsa alcoolului sau a drogurilor, fapt confirmat de anchetatori. Acesta este acuzat de ucidere din culpa. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.