Uleiul de masline reduce riscul de aparitie a cancerului
O cantitate de patru linguri de ulei de masline consumata zilnic poate reduce riscurile de aparitie a cancerului. O dieta bogata in ulei de masline poate reduce nivelul de substante can
Uleiul de masline reduce riscul de aparitie a cancerului
O cantitate de patru linguri de ulei de masline consumata zilnic poate reduce riscurile de aparitie a cancerului. O dieta bogata in ulei de masline poate reduce nivelul de substante cancerigene din sange. Pe langa dieta bogata in ulei de masline, si fructele, legumele si carbohidratii pot contribui la marirea sperantei de viata.

Uleiul de cuisoare, tratament de baza impotriva virusurilor si infectiilor
Uleiul de cuisoare este un antioxidant puternic care distruge parazitii intestinali, microbii si ciupercile, fortifica sistemul imunitar si incarca organismul cu energie. Cercetarile recente au demonstrat eficienta uleiului extras din cuisoare impotriva virusurilor si infectiilor. Poate fi utilizat in tratarea artritelor si herpesului. In caz de raceala se fac inhalatii cu cateva picaturi de ulei de cuisoare puse in apa clocotita sau se face decoct de cuisoare si se inhaleaza aburii. Calmeaza tusea, astmul, ajuta in tuberculoza si boli de cap. Uleiul de cuisoare, fiind un antioxidant, ajuta si vederea. Produsul se foloseste la fabricarea pastelor de dinti, a apelor de gura si a altor preparate medicinale destinate dezinfectiei. O compresa cu ulei de cuisoare in cazul unei dureri de dinti este foarte utila.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.