Pentru a nu ramane pe stoc cu produse specifice sarbatorilor de iarna, comerciantii ii imbie pe cumparatori cu reduceri substantiale de preturi. Astfel, ciocolata in forma de Mos Craciun, aranjamentele specifice sau jucariile de sezon pot fi cumparat
Pentru a nu ramane pe stoc cu produse specifice sarbatorilor de iarna, comerciantii ii imbie pe cumparatori cu reduceri substantiale de preturi. Astfel, ciocolata in forma de Mos Craciun, aranjamentele specifice sau jucariile de sezon pot fi cumparate acum chiar si la jumatate de pret.
"Anul acesta, in luna decembrie, am inregistrat vanzari record fata de anul trecut. Au crescut vanzarile cu 20%. In prezent, in magazine sunt putine produse de sezon cum ar fi ciocolata si cateva jucarii specifice care acum au un pret foarte mic", a declarat Maria Borteanu, responsabil marketing la unul din hipermarketurile bucurestene.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.