Copil vorbeste ca un om matur. Provenit dintr-o familie instarita de rromi din Arad, Copil pare un tanar atipic pentru semenii de varsta lui. "Sincer, este un vis de-al meu care pare a se implini acum. Mi-am dorit mult un angajament in st

Copil vorbeste ca un om matur. Provenit dintr-o familie instarita de rromi din Arad, Copil pare un tanar atipic pentru semenii de varsta lui. "Sincer, este un vis de-al meu care pare a se implini acum. Mi-am dorit mult un angajament in strainatate, pentru ca de acolo imi va fi mult mai usor sa fac pasul spre unul din campionatele puternice. Stiu ca, pe langa Hearts, am mai fost dorit si de Celtic si Liverpool. Eu chiar stiam ca voi ajunge la Celtic, dar cei de la Hearts au fost mai rapizi si au ajuns la o intelegere cu Atletico Arad, clubul meu".
Copil va pleca duminica dimineata in Scotia, iar marti va fi prezentat oficial, moment in care va parafa si noul contract: "Prima saptamana voi locui singur intr-un apartament, dar dupa aceea va veni mama la mine. Sunt constient ca-mi va fi greu la inceput, dar sper sa ma acomodez si sa-mi fac cat mai bine treaba". Problemele juniorului sunt legate si de faptul ca acesta nu stie limba engleza: "Voi avea un traducator care va sta la dispozitia mea, dar ma si voi apuca serios sa invat limba". Deocamdata, Copil va evolua la echipa a doua a lui Hearts si, in functie de randamentul sau, va putea face pasul si spre prima liga scotiana.
"Am refuzat Steaua, acum doi ani"
Chestionat daca nu si-a dorit sa evolueze pentru una dintre echipele tari din Romania, Copil a replicat taios: "Acum doi ani am fost contactat de catre cei de la Steaua, dar i-am refuzat, motivandu-le ca mai doream sa stau macar doi-trei ani la Arad. M-am gandit mult la viitorul meu si, sfatuit si de familie, dar si de domnul Guda, am decis sa plec afara".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.