Un numar de 34 de companii din sectorul energetic, transporturi si utilitati publice va beneficia de anularea atat a datoriilor catre buget, cat si a obligatiilor fiscale catre Fondul de risc aferente imprumuturilor externe garantate sau subimprumut
Un numar de 34 de companii din sectorul energetic, transporturi si utilitati publice va beneficia de anularea atat a datoriilor catre buget, cat si a obligatiilor fiscale catre Fondul de risc aferente imprumuturilor externe garantate sau subimprumutate de stat, inregistrate la 31 decembrie 2005. Decizia a fost aprobata de Guvern prin ordonanta de urgenta, la finele lunii decembrie, si anuntata ca o masura de scutire de la plata arieratelor. Companiile vor beneficia atat de anularea datoriilor bugetare, cat si de scutirea la plata a obligatiilor fiscale principale catre Fondul de risc aferente imprumuturilor externe garantate sau subimprumutate de stat, inregistrate la finele anului 2005. Nu vor fi anulate impozitele si contributiile cu stopaj la sursa, taxa pe valoarea adaugata datorata la vama si accesoriile calculate la acestea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.