Silueta subtire cu rabdare se obtine! Asa ar putea suna mottoul vedetelor mai plinute care s-au decis sa ia taurul de coarne si sa dea jos surplusul de kilograme. Exemple sunt multe: Teo Trandafir, Monica Anghel, Renee Zellweger, Akebono. Si lista nu
Silueta subtire cu rabdare se obtine! Asa ar putea suna mottoul vedetelor mai plinute care s-au decis sa ia taurul de coarne si sa dea jos surplusul de kilograme. Exemple sunt multe: Teo Trandafir, Monica Anghel, Renee Zellweger, Akebono. Si lista nu se opreste aici. Noi va prezentam doar cateva "cazuri".

Unul dintre cele mai rasunatoare succese in materie de slabit l-a avut Teo Trandafir. In aproape doi ani, ea a scapat de 60 de kilograme. A eliminat din alimentatia sa zaharul, produsele pe baza de faina, prajelile si grasimile. A mancat numai piept de pui la gratar, carne de vita si de peste, legume si branzeturi degresate.

Actrita Renee Zellweger a dat 56.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.