Mugurel Buga l-a atacat ieri pe patronul George Copos, sustinand ca acesta "taie si spanzura" in Giulesti, fara ca nimeni sa poata face ceva. Criticat in dese randuri de catre Copos si tinut pe un salariu de 60.000 de dolari pe an, cel mai mic dintre
Mugurel Buga l-a atacat ieri pe patronul George Copos, sustinand ca acesta "taie si spanzura" in Giulesti, fara ca nimeni sa poata face ceva. Criticat in dese randuri de catre Copos si tinut pe un salariu de 60.000 de dolari pe an, cel mai mic dintre titularii Rapidului, Buga era ieri in culmea disperarii, fiind suparat ca nici nu i se mareste salariul, nici nu i se da drumul sa plece contra unei sume rezonabile.
"Ma bucur ca vad prin ziare ca oamenii ma transfera peste tot, ca negociaza deja pentru mine. Eu n-am mai vorbit cu domnul Copos de mult, doar Zotta mi-a mai zis ca ar fi ceva oferte pentru mine din Grecia si Germania, dar nu mi-a zis de la ce cluburi. Stiu doar ca la un moment dat era vorba si de Mainz. Daca vor sa ma dea afara, sa ma dea, sa se termine odata! Domnul Copos tot spune ca mi-am facut datoria la club, ca pot sa plec, dar vrea pe mine 800.000 de euro. Pai daca tot vrei sa-l dai pe Buga, scade-i si pretul! Asa spui ca ceri 800.000 de euro, dar nu te gandesti ca vinzi un jucator cu salariu anual de 60.000 de dolari", a spus Buga. "Poate noua goluri in jumatate de sezon e putin pentru un atacant. Nu stiu de ce vrea sa scape de mine. Poate ma simpatizeaza prea mult si de aia. Asta e domnul Copos, e suveran la Rapid. Taie si spanzura, nu ai ce sa faci. O sa ma duc unde vrea el pana la urma, ca dragoste cu de-a sila nu se poate", a adaugat atacantul care a impresionat in sezonul trecut in campionat si in Cupa UEFA. Buga a spus ca, daca ar fi sa aleaga, ar juca in continuare la Rapid, mai ales ca antrenorul Razvan Lucescu vrea sa il pastreze in lot. "Eu m-am simtit extraordinar la Rapid anii astia. Nu depinde de mine daca plec si nici de Razvan. El mi-a zis ca vrea sa ma tina, dar stiti cum e, nu el decide. Eu sunt jucator, altii decid daca plec. Dar nu e corect ca anumiti oameni sa-ti hotarasca viitorul. Dar asta e, nu am nici o putere", s-a plans Buga. Atacantul Rapidului a mai afirmat ca directorul general al clubului, Constantin Zotta, i-a spus ca daca transferul sau nu se rezolva va fi chemat pentru a-si renegocia salariul. "Mi-a zis ca daca nu plec o sa fiu chemat pentru renegocierea salariului. Eu am cerut asta in primavara anului trecut, cand eram si eu pe val in Cupa UEFA, dar anumite persoane m-au amanat, mi-au zis ca saptamana viitoare, apoi saptamana viitoare si tot asa. Eu am gresit, ca puteam sa fac scandal atunci, dar nu e genul meu. Acum am ramas cu 60.000 de dolari. Dar am si eu o varsta, am un copil, trebuie sa ma gandesc si la familia mea. Inainte sa vin la Rapid, am avut o oferta si de la alta echipa din Bucuresti, dar am ales Rapidul. Nu regret alegerea deloc, eu tot ce am facut la Rapid am facut cu tot sufletul. Doar ca asteptam sa fiu si eu rasplatit", a adaugat Buga, al carui contract cu Rapid expira in luna decembrie a anului 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.