Blogurile care se afla in prezent in sectiunea mentionata sunt "Media lui Comanescu", "Mersul Trendurilor", "Inventarul stricaciunilor politice" si "Blogul lui Merlin".
"Am incercat un experiment cu blogul colectiv, dar lucrurile se amestecau p
Blogurile care se afla in prezent in sectiunea mentionata sunt "Media lui Comanescu", "Mersul Trendurilor", "Inventarul stricaciunilor politice" si "Blogul lui Merlin".
"Am incercat un experiment cu blogul colectiv, dar lucrurile se amestecau prea mult si discursurile erau contrastante", a declarat Iulian Comanescu, coordonatorul proiectului, pentru NewsIn. "Asa ca am luat decizia de a face bloguri separate. Unul dintre motivele pentru care am facut acest lucru au fost si feedback-urile primite de la cititori", a explicat el.
Comanescu a adaugat ca HotNews.ro intentioneaza sa lanseze mai multe bloguri specializate. "Ne intereseaza in principal specialistii din zona de comunicare", a precizat el.
Traficul blogului colectiv nu a fost masurat separat de site-ul HotNews.ro, dar acesta reprezinta circa 3% din intregul trafic al site-ului, potrivit reprezentantilor site-ului.
Blogul oficial al site-ului HotNews dateaza de la 1 februarie 2006. Site-ul exista din 2000, cand s-a lansat sub numele de RevistaPresei.ro. in aprilie 2005, RevistaPresei.ro s-a relansat sub numele de HotNews.ro, ca o platforma multimedia de informare in timp real. Site-ul ofera gratuit acces la o arhiva de peste 100.000 de documente (text, video, audio), dosare, forum si ofera un serviciu NewsLetter cu difuzare zilnica si saptamanala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.