Amanda Ciobanu, fetita in varsta de sapte ani din Galati, lovita miercuri de bucati desprinse din acoperisul unui bloc se zbate intre viata si moarte la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fost transportata joi dupa-
Amanda Ciobanu, fetita in varsta de sapte ani din Galati, lovita miercuri de bucati desprinse din acoperisul unui bloc se zbate intre viata si moarte la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fost transportata joi dupa-amiaza, la cererea familiei. Cu ochii in lacrimi si privirea ratacita, tatal fetitei ne-a povestit, pe holul spitalului, clipele de cosmar prin care a trecut.
Un inger de fata, dar aici, pe pamant
"Stateam impreuna cu sotia, fetita si cu celalalt copil, in varsta de zece ani, George, intr-o statie de maxi-taxi, cand ne-am trezit cu o
ploaie
de bucati de acoperis, care au
imbracat-o
pe fiica mea in moloz. Am scos-o de sub ele si am dus-o cu o masina la spitalul aflat in apropiere. Avea fata distrusa, mai putin ochisorii. Initial, vroiam sa o transportam la Bucuresti, dar, din cauza unei hemoragii puternice, deplasarea a fost amanata pentru a doua zi. Faptul ca a reusit sa treaca peste acest moment critic, nu inseamna decat ca isi doreste foarte mult sa traiasca. Eu am vorbit tot timpul cu ea si stiu ca ma auzea, deoarece avea ochisorii deschisi", povesteste tatal indurerat, care se pare ca a avut o premonitie in legatura cu evenimentul tragic. "Cu o noapte inainte de tragedie, am visat un paianjen mare si negru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.