Bilant, in ultima zi lui 2006. Care o fi stirea anului? Ca ne-am integrat in UE? Vechitura. Ca l-au spanzurat pe Saddam? previzibil. Ca s-au impacat Basescu si Tariceanu? (asta chiar ar fi fost o stire daca era adevarata). Nu,
Bilant, in ultima zi lui 2006. Care o fi stirea anului? Ca ne-am integrat in UE? Vechitura. Ca l-au spanzurat pe Saddam? previzibil. Ca s-au impacat Basescu si Tariceanu? (asta chiar ar fi fost o stire daca era adevarata). Nu, doamnelor si domnilor, stimati telespectatori, adevarata stire anului a coborat, azi dimineata, bubuind ca o avalansa, dinspre Poiana Brasov, prin Valea Prahovei, catre Bucuresti, pana la subsemnatul care v-o impartaseste cu emotie. Cu emotie, doamnelor si domnilor, tremur ca o piftie relatandu-va MAREA INTAMPLARE: stimati telespectatori, s-au impacaaaat!!!!!!
Ea, Bahmu"", zisa Bahmuteanu si el, preapotentul Silviu Prigoana sunt iarasi impreunaaaa! Uraaaa! A 114-a impacare, dupa tot atatea divorturi consecutive, se consuma chiar acum in selecta statiune montana. Porumbeii pareau mai indragostiti ca oricand, daca sursele noastre n-or fi avut orbul gainilor. El nu agita pliciul de muste, ea nu-i ascundea membrul cu pricina... Armonie, stimati telespectatori si concordie in sinul cuplului cu putin mai putin celebru decat Iri-Moni, crapa-v-ar ecranu"" de pizma care va mai uitati anu"" care vine la dumnealor, mai-mult-ca-perfectii... Scriu aceasta ne-stire azi, 31 decembrie 2006, orele 13... sa le fie cu noroc proaspat-impacatilor, si am o strangere de inima... Oare i-o tine fericirea pana la anu? Adica, pana maine? Da, pentru ca marile nefericiri in lumea lor de vedete frumos impaiate se consuma de regula in fata camerelor. Acolo se produc despartirile, la tocsoul vreunui moderator care face pe naivul sau isi reprima cascatul in spatele unei masti inteligente, frecandu-si pe sub masa mainile si numarand pe degete puctele de rating. Sa ne bucuram, prin urmare, de fericirea temporara a cuplului Adriana Bahmuteanu - Silviu Prigoana, sa inchinam un pahar de sampanie si sa-i lasam in... fericirea lor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.