In februarie, populatia va plati cu pina la 2,5% mai putin.

Factura la gaze naturale a populatiei va scadea cu pina la 2,5% dupa 1 ianuarie 2007, iar ieftinirea se va resimti abia in factura care va fi emisa in februarie, au declarat,
In februarie, populatia va plati cu pina la 2,5% mai putin.

Factura la gaze naturale a populatiei va scadea cu pina la 2,5% dupa 1 ianuarie 2007, iar ieftinirea se va resimti abia in factura care va fi emisa in februarie, au declarat, pentru NewsIn, surse din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN). Oficialii ANRGN au precizat ca pretul final reglementat, va fi mai mic cu pina la 5%, insa diferenta dintre aceasta cota si cea cu care va scadea factura este reprezentata de acciza pentru gazele naturale, care va fi introdusa de la 1 ianuarie, potrivit noului Cod fiscal. Sursele au explicat ca populatia va resimti aceasta scadere abia in facturile emise la mijlocul lunii februarie, care vor reprezenta consumul din luna ianuarie. Potrivit reprezentantilor ANRGN, aceasta scadere a facturii ar putea fi efectul principal al reducerii pretului de import al gazelor naturale, incepind cu 1 ianuarie 2007, ca urmare a trendului descrescator al pretului barilului de titei pe plan mondial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.