Grupul franco-german a depus singura oferta pina la data-limita pentru cumpararea IAR Brasov.

Grupul franco-german Eurocopter a depus singura oferta pentru cumpararea unui pachet de 64,89% din actiunile IAR Brasov, pina ieri, data-limi
Grupul franco-german a depus singura oferta pina la data-limita pentru cumpararea IAR Brasov.

Grupul franco-german Eurocopter a depus singura oferta pentru cumpararea unui pachet de 64,89% din actiunile IAR Brasov, pina ieri, data-limita de depunere a documentelor, au declarat surse din Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), citate de MEDIAFAX.

Compania IAR Brasov produce elicoptere si avioane si realizeaza lucrari de mentenanta, reparatii si modernizari de aeronave. Eurocopter colaboreaza deja cu IAR, impreuna cu care a infiintat o societate mixta in care grupul franco-german detine 51% dintre actiuni.

La inceputul anului, autoritatile au discutat pe tema privatizarii IAR cu reprezentanti ai grupului european de aparare si aeronautica EADS si ai Eurocopter, filiala a grupului EADS.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.