Actrita Adriana Trandafir va fi moderatoarea unei emisiuni despre femei la postul care apartine magnatului turc Aydin Dogan. De la 1 ianuarie, si Cosmin Cernat se va alatura vedetelor „achizitionate" de Kanal D.Adriana Trandafir considera propunerea Kanal D o oportunitate. „Imi doream sa am o emisiune, dar nu mi-a propus nimeni asta pina la ei. De curind insa, mi-a facut o propunere si TVR, dar... Pentru aceasta emisiune, am fost deja la Istanbul sa ma documentez. Am inceput si treaba, am cunoscut echipa. Sint sigura ca productia noastra va avea succes, pentru ca va fi despre oameni adevarati si va prezenta cazuri adevarate", ne-a marturisit Adriana. Actrita nu va renunta insa la teatru. Va continua sa joace pe scenele de la Odeon, Comedie si va continua colaborarea cu Compania „D’Aia". „Continuu cu teatrul. De ce sa n-o fac, nu sint sub ocupatie turca!", a adaugat ea.

Talk-show sportiv cu Cosmin Cernat

Inca vedeta TVR, Cosmin Cernat va prezenta la Kanal D principalele stiri din weekend, va coordona stirile sportive si va avea un show sportiv. Dupa spusele acestuia, oferta financiara venita din partea conducerii postului a fost „una foarte buna si corecta".

Piata transferurilor ramine deschisa

Kanal D va incepe sa emita in primele luni ale anului viitor. „Avem foarte mult divertisment, dar avem si stiri, si alte genuri. Va fi postul la care se vor uita toti cei care vor sa se relaxeze si sa nu vada lucruri de care sintem satui", ne-a declarat Irina Radu, producatorul direct al postului. Conform spuselor acesteia, de la 1 ianuarie 2007, peste 15 vedete de televiziune vor veni la Kanal D. Numele lor sint deocamdata secrete.

In legatura cu posibilele tratative cu Robert Turcescu si cu Andreea Marin, Irina Radu ne-a raspuns: „Tratative e mult spus. Unele vedete ne suna; pe altele le sunam noi sa vedem ce mai au in plan. E firesc sa fie asa si e firesc ca, din 50 de intilniri, numai trei-patru sa se finalizeze contractual. Cu Andreea as lucra cu drag oricind si am pastrat relatia si dupa ce am plecat din TVR".