Federatia a suspendat stadionul Giulesti pentru trei meciuri, cu Poli, UTA si Steaua, din cauza incidentelor provocate de suporteri in jocul cu Pandurii

Comisia de Disciplina a FRF a decis, miercuri, ca gruparea FC Rapid sa joace urmatoarele trei meciuri de pe teren propriu la o distanta de minim 150 de kilometri de Bucuresti, ca urmare a incidentelor de la partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I. FC Rapid a fost amendata cu 3.500 de lei, deoarece suporterii rapidisti, aceiasi care au primit premiul fair-play la Gala Fotbalului Romanesc, au aruncat din tribuna cu diferite obiecte in directia tehnicianului formatiei gorjene, Eugen Neagoe. Rapid va fi nevoita sa joace la minim 150 de kilometri de Bucuresti partidele cu echipele Poli Timisoara (etapa a XX-a), UTA Arad (etapa a XXII-a) si Steaua (etapa a XXIV-a).

Comisia de Disciplina a decis sa-l suspende timp de sase luni si sa-l amendeze cu 15.000 de lei pe vicepresedintele clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, deoarece a injurat brigada de arbitri la partida din deplasare cu FC Vaslui. Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, nu a fost sanctionat pentru faptul ca a scuipat spre arbitrii la partida cu Steaua Bucuresti, scor 0-0, din etapa a XIX-a a Ligii I, deoarece observatorul si arbitrii nu au trecut in raport acest incident. Gestul lui Bornescu se poate vedea pe inregistrarea meciului, iar portarul oltenilor ar fi putut fi sanctionat cu o suspendare de sase etape.