Intre proprietarii trusturilor media "Intact" si "Ringier" au loc de aproape un an negocieri privind vinzarea si cumpararea unor obiective de presa. Cel putin atit se intelege din interviul lui Dan Voiculescu, aparut ieri in "Evenimentu


Intre proprietarii trusturilor media "Intact" si "Ringier" au loc de aproape un an negocieri privind vinzarea si cumpararea unor obiective de presa. Cel putin atit se intelege din interviul lui Dan Voiculescu, aparut ieri in "Evenimentul Zilei". Omul de afaceri a declarat ca s-a intilnit cu Michael Ringier, patronul trsutului de presa elvetian, si ca, in timpul discutiilor, Voiculescu a facut o oferta, fara a spune daca aceasta a fost de a vinde din "Intact" sau de a cumpara din "Ringier". Invocind confidentialitatea negocierilor, el a refuzat sad ea alte amanunte si a recunoscut, indirect, ca el, Dan Voiculescu, este patron la "Intact", si nu fiica sa, Camelia, cum s-a justificat deseori. Singura confirmare a discutiilor dintre "Ringier" si "Intact" a venit din partea lui Thomas Landolt, directorul Ringier Romania, care ne-a spus ieri ca o intilnire intre cei doi proprietari a avut loc in ianuarie 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.