Deputatul Nati Meir a pus pe foc penitenciarele din Romania cu un proiect de lege privind gratierile. O mica smecherie, dupa cum au descoperit colegii de la Departamentul Investigatii al "Cotidianului", menita nu sa-i ajute pe gainarii de rind, care
Deputatul Nati Meir a pus pe foc penitenciarele din Romania cu un proiect de lege privind gratierile. O mica smecherie, dupa cum au descoperit colegii de la Departamentul Investigatii al "Cotidianului", menita nu sa-i ajute pe gainarii de rind, care au sarit sa protesteze in favoarea initiativei, ci pe clientii importanti ai unor mari avocati. Ce este mai important decit scopul urmarit insa este faptul ca Nati Meir a reusit sa creeze haos in inchisori pentru ca este deputat. Daca el era doar Nati Meir, mostenitorul unei averi fabuloase si suspecte, probabil ca detinutii si-ar fi mincat in continuare fasolea rece, fara lozinci la desert. Cu Nati Meir parlamentar insa, intiativele sale trebuie luate in seama, oricit de stupide sau periculoase ar fi. Totusi, intreaga poveste ar putea avea si beneficii pentru sanatatea mintala a Parlamentului Romaniei.

Si aici am ajuns la rindurile dedicate lui Gigi Becali. De unul singur, el reprezinta o amenintare importanta la adresa logicii legislative. Ginditi-va insa ca pericolul se inmulteste proportional cu numarul reprezentantilor PNG in Camera Deputatilor sau in Senat. Care partid, pot sa bag mina in foc, are destui Nati Meiri pe listele de candidati. Proces de intentie? Probabil, dar exeprienta de pina acum arata ca electoratul gindeste mai putin cu capul sau la alegeri si mai mult cu televizorul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.