Concurenta site-urilor de recrutare este acerba. Cei mai mari publica cifre similare de utilizare: "peste 800.000 CV-uri si peste 6.000 de joburi disponibile" pe eJobs si "peste 800.000 de CV si in medie 6.200 de joburi unice/zi" anuntate de BestJobs
Concurenta site-urilor de recrutare este acerba. Cei mai mari publica cifre similare de utilizare: "peste 800.000 CV-uri si peste 6.000 de joburi disponibile" pe eJobs si "peste 800.000 de CV si in medie 6.200 de joburi unice/zi" anuntate de BestJobs. EJobs va trece in acest an de nivelul de 1.000.000 $, fiind liderul site-urile de recrutare, dupa cum afirma dezvoltatorii sai. Peste 90% din veniturile eJobs sunt realizate din serviciile de recrutare adresate firmelor si anume prin publicarea anunturilor de recrutare si prin cautarea in baza de date. MyJob are 5.200 de joburi unice pe zi si peste 350.000 de CV-uri din baza.
Cum arata un site bun de recrutare
Ce trebuie sa aiba un site de recrutare ca sa fie bun? Iata ce ne-au raspuns cativa dintre angajatori si recrutori. Anca Podoleanu, Vice President, Human Resources, Vodafone Romania considera ca site-ul trebuie sa aiba o baza de date foarte mare. CV-urile sa fie intr-un format foarte usor de accesat si evaluat si sa fie clasificate pe domenii. Structura CV-ului si a site-ului sa nu ii permita candidatului sa trimita o aplicatie, daca CV-ul nu este in totalitate completat si nu cuprinde toate informatiile esentiale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.