La 34 de ani, Henrik Larsson s-a hotarat sa adauge un ultim capitol carierei sale impresionante. Suedezul care a jucat impotriva Romaniei la Cupa Mondiala din 1994 va petrece urmatoarele trei luni la Manchester United, ultimul mare club pe care il va
La 34 de ani, Henrik Larsson s-a hotarat sa adauge un ultim capitol carierei sale impresionante. Suedezul care a jucat impotriva Romaniei la Cupa Mondiala din 1994 va petrece urmatoarele trei luni la Manchester United, ultimul mare club pe care il va reprezenta.
Poreclit "Regele", Henrik Larsson s-a trezit cand nimeni nu se mai astepta. Parasise Barcelona in vara, dupa doua sezoane in care reusise sa ia doua titluri si o Supercupa a Spaniei, plus Liga Campionilor. Henrik Larsson s-a retras in iunie la Helsinborgs, club care i-a marcat inceputul carierei. La 34 de ani, parea o mutare normala. Cel supranumit si "Henke" si-a inceput cariera profesionista la Helsinborgs, grupare de la care a plecat in Olanda, la Feyenoord. Dupa patru sezoane la echipa batava, a urmat cel mai important club din cariera, Celtic Glasgow.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.