La mai bine de o luna de cand si-a anuntat retragerea din circuitul Formulei 1, pilotul german Michael Schumacher continua sa ramana in centrul atentiei. Cu ocazia galei organizate de Federatia Internationala de Automobilism, de la Monte Carlo, Schum
La mai bine de o luna de cand si-a anuntat retragerea din circuitul Formulei 1, pilotul german Michael Schumacher continua sa ramana in centrul atentiei. Cu ocazia galei organizate de Federatia Internationala de Automobilism, de la Monte Carlo, Schumi a fost recompensat cu Medalia de Aur a FIA, pentru intreaga sa cariera.
De sapte ori campion mondial, in cei 16 ani de cariera in Formula 1, numele Michael Schumacher va ramane fara indoiala in analele Marelui Circ, dupa cum recunostea zilele trecute Max Mosney, presedintele FIA. "Aceasta cariera nu a avut echivalent si nu va fi probabil niciodata egalata", spunea Max, completat de bossul F1, Bernie Ecclestone, care il vede pe Michael drept "supervedeta sportului auto".
Cu sute de milioane de dolari acumulate in anii petrecuti pe circuit, germanul nu paraseste insa complet Marele Circ si va ramane, cel mai sigur, intre oficialii de la scuderia Ferrari, ca mana dreapta a lui Jean Todt.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.