Fostul dinamovist nu mai asteapta nimic bun. Ianis Zicu a petrecut la Rapid sase luni amare, reusitele sale, cinci la numar in toate competitiile, fiind eclipsate de ratarile monumentale, care i-au exasperat pe fani. Ultima ""isprava"" a fostului ""c
Fostul dinamovist nu mai asteapta nimic bun. Ianis Zicu a petrecut la Rapid sase luni amare, reusitele sale, cinci la numar in toate competitiile, fiind eclipsate de ratarile monumentale, care i-au exasperat pe fani. Ultima ""isprava"" a fostului ""caine"" s-a petrecut in minutul 48 al meciului de la Petrosani, cu Jiul, atacantul reluand indolent, peste poarta, de la numai opt metri, mingea respinsa in fata de portarul gazdelor, Hotoboc.
DISPUTA. ""Ianis poate deveni unul dintre jucatorii de referinta ai fotbalului romanesc, dar inca nu s-a maturizat"", a spus tehnicianul giulestenilor, duminica seara, in emisiunea Fanatik, la OTV. De pe scaunul alaturat, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a intervenit: ""Razvane, Zicu nu se simte bine la voi, am vorbit cu el, plange dupa fiecare meci, e daramat psihic. Mi-a spus ca nu mai suporta aceasta situatie si ca ar vrea sa revina la Dinamo"". ""Pai de ce nu l-ati mai pastrat in vara?"", a replicat Lucescu junior. ""Am vrut, dar Inter Milano ne-a transmis ca v-ati inteles si vi-l imprumuta voua. Zicu ar fi vrut sa continue insa la Dinamo"", a explicat Borcea. ""Hai mai Cristi, ca nu e adevarat, chiar Zicu mi-a spus in vara ca vrea sa joace la Rapid!"", nu s-a lasat antrenorul ""alb-visiniilor"". Dupa care a facut, la randul sau, o dezvaluire: ""Asa, si Ganea vrea sa vina la Rapid. Nu am vorbit eu cu el, dar asta am inteles ca le-a spus unora"". Daca Razvan Lucescu va pleca de la Rapid, Zicu va parasi si el Giulestiul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.