Presedintele Shell, Jeroen van der Veer, a dezmintit, in cursul acestei saptamani, acuzele privind rolul companiei pe care o conduce in procesul de incalzire globala aratand direct catre Statele Unite, precizeaza Business Digest. Politica Washingtonu
Presedintele Shell, Jeroen van der Veer, a dezmintit, in cursul acestei saptamani, acuzele privind rolul companiei pe care o conduce in procesul de incalzire globala aratand direct catre Statele Unite, precizeaza Business Digest. Politica Washingtonului este de a ignora, din cauza interselor interne, eforturile internationale care vizeaza reducerea emisiilor de carbon, a declarat Van der Veer. Desi nu se poate pune la indoiala justetea acuzelor presedintelui Shell, prin prisma faptului ca intr-adevar actiunile SUA pot fi daunatoare intelegerilor internationale privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera, totusi Shell ar putea sa-si dea mai mult interes in producerea energiei alternative "verzi", arata Business Digest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.