Bucurestiul este printre putinele capitale europene care nu are o zona de afaceri bine conturata. Acest fapt este o consecinta a lipsei unei strategii in domeniu a autoritatilor locale. Cu toate acestea, Piata Victoriei, una dintre zonele cu cea mai
Bucurestiul este printre putinele capitale europene care nu are o zona de afaceri bine conturata. Acest fapt este o consecinta a lipsei unei strategii in domeniu a autoritatilor locale. Cu toate acestea, Piata Victoriei, una dintre zonele cu cea mai mare concentrare de cladiri de birouri pe metrul patrat, tinde sa devina polul dezvoltarii business center-urilor din Capitala. Printre factorii care au condus la succesul acestei locatii se numara pozitionarea pe axa centru-nord, accesul facil catre aeroport, precum si apropierea fata de zone rezidentiale reprezentative.
"Piata Victoriei reprezinta un pol al centrelor de afaceri de clasa A, apanajul zonei fiind localizarea centrala si existenta terenurilor propice acestui tip de dezvoltari. In Piata Victoriei, dar si pe bulevardele invecinate, s-au dezvoltat si inca se vor mai dezvolta asemenea proiecte", spune Mihaela Raducanu, directorul departamentului Birouri, din cadrul companiei Regatta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.