Tehnicianul Gloriei si-a atacat dur elevii dupa infrangerea suferita in Cotroceni. Instalarea lui Sorin Cartu pare a le prii jucatorilor de la FC National. Dupa infrangerea la limita suferita in fieful lui Dinamo, "bancarii" au inregistrat vineri a t
Tehnicianul Gloriei si-a atacat dur elevii dupa infrangerea suferita in Cotroceni. Instalarea lui Sorin Cartu pare a le prii jucatorilor de la FC National. Dupa infrangerea la limita suferita in fieful lui Dinamo, "bancarii" au inregistrat vineri a treia victorie din acest sezon si privesc cu optimism lupta pentru evitarea retrogradarii.
Aflata pe un onorant loc sase, Gloria a tratat superficial meciul cu bucurestenii, pe care i-au crezut din start victime sigure. De altfel, acest lucru a fost sesizat si taxat si de antrenorul ardelenilor. "Am impresia ca baietii mei se gandeau doar unde isi vor petrece vacanta de iarna si cum se vor distra. Sunt nemultumit de felul in care au evoluat elevii mei in acest meci.
Am simtit o relaxare inexplicabila, o tratare superficiala a partidei", a tunat Sabau. "Nu am fost obisnuiti cu performanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.