Faptul ca, pentru o imagine imaculata, pseudovedetele patriei mint poporul in ritmul in care respira nu mai este un secret pentru nimeni. Dar cand ajung sa o faca si cu ziaristii, care le stiu toate tainele de prin telefoanele mobile, de prin turnee
Faptul ca, pentru o imagine imaculata, pseudovedetele patriei mint poporul in ritmul in care respira nu mai este un secret pentru nimeni. Dar cand ajung sa o faca si cu ziaristii, care le stiu toate tainele de prin telefoanele mobile, de prin turnee sau de prin culise, atunci se cheama ca sunt de-a dreptul obraznice.
Sa luam un exemplu. La intamplare. Cristina Rus, sa zicem. De cand a "divortat" de colega din Blondy este pur si simplu obsedata de ea si o imita precum maimutelele de la gradina zoologica. Anul trecut prin toamna, Rus ar fi dat ani din viata sa apara si ea pe coperta unei reviste de femei doar fiindca o facuse Andreea Banica. A si apelat atunci la un admirator infocat al ei in speranta ca acesta o poate ajuta in vreun fel, in orice fel, dar, fiindca cei de la revista n-au vrut-o motivand ca ea "nu exista" si ca "nu vinde", visul i s-a spulberat. Prinsa ulterior de paparazzi cu acelasi admirator, pe o alee izolata din Herastrau, amandoi in masina ei, Rus a crezut ca suntem noi toti, romanii, niste imbecili, si ne-a tras o explicatie ca pentru Arici-Pogonici: se oprise omul sa-i ureze succes in cariera!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.