profitat de transmisia in direct la mai multe televiziuni pentru a lauda realizarile propriilor ministri. Singurele elemente de culoare au fost declaratiile versificate ale unor delegati ("Cand averea e cinstita / De Dumnezeu e ocrotita") sau i
profitat de transmisia in direct la mai multe televiziuni pentru a lauda realizarile propriilor ministri. Singurele elemente de culoare au fost declaratiile versificate ale unor delegati ("Cand averea e cinstita / De Dumnezeu e ocrotita") sau ironia lui Blaga la adresa sefului sau pe linie de partid, caruia i-a spus "domnul presedinte Traian Boc".
"Sunt blonda din Partidul Democrat si, cateodata, Elena Udrea", si-a inceput fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu discursul in care si-a prezentat candidatura la postul de secretar executiv al PD. Delegatii la reuniunea Consiliului National de Conducere (CNC) a PD, care, pana atunci, ignorasera discursurile, au tacut brusc si au ascultat-o pe Udrea cu atentie. Vizibil emotionata, ea a spus ca PD este cel mai mare partid de pe scena politica romaneasca si, din acest motiv, este atacat de toate celelalte partide. "Daca Mircea Geoana isi face campanie electorala, ataca PD. Daca PC iese de la guvernare, se declara dusmanul PD si promite sa il izoleze pe scena politica. si, cu totii, laolalta cu PNL, cu care suntem la guvernare, aripa Tariceanu, aleg sa faca echipa, sa se sustina reciproc si sa isi voteze ministrul economiei in parlament", a spus Udrea, in aplauzele celor prezenti. Ea a fost votata secretar executiv cu 456 de voturi pentru, din 790. Au mai fost alesi in functii de secretar executiv si Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei, Mircea Toader, secretar de stat in MAI, parlamentarii Costica Canacheu, Dan Carlan si Marius Rogin, primarul din Targu Mures, Dorin Florea, presedintele Inspectoratului pentru Comunicatii, Catalin Marinescu si Corin Lunganu, vicepresedinte la AVAS. Lista cu cei care trebuiau sa fie alesi a fost transmisa, discret, din timp, tuturor delegatilor la CNC si a fost respectata intru totul.
Competitie in versuri


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.