3 SUD EST se intorc la sfarsitul anului 2006 cu un nou album care are toate sansele sa se impuna drept Number One pe piata muzicala autohtona, ceea ce s-a intamplat de altfel cu fiecare productie semnata 3 SUD EST. Desfiintand toate zvonurile care au
3 SUD EST se intorc la sfarsitul anului 2006 cu un nou album care are toate sansele sa se impuna drept Number One pe piata muzicala autohtona, ceea ce s-a intamplat de altfel cu fiecare productie semnata 3 SUD EST. Desfiintand toate zvonurile care au circulat in ultima vreme despre o presupusa destramare a trupei, iata-i pe Laurentiu, Viorel si Mihai oferind fanilor un cadou nepretuit inaintea Sarbatorilor de Iarna: albumul "Iubire"! Continand 10 piese si un remix - Iubire (deja mega-hit care a fost Number One in Romania Top 100, timp de mai multe saptamani si care de asemenea a inregistrat un record de downloadari legale), cu varianta in limba engleza "Oh Baby" (piesa care beneficiaza si de un remix inedit "Club Version by Motoo & Rolly").


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.