de reusita lui Prepelita din minutele de prelungire.
Chiar daca nu au fost motive de incrancenare pe teren, jucatorul lui Poli, Gabriel Canu, a primit cartonasul rosu, in minutul 74, pentru un gest nesportiv la adresa lui Bilasco. Golul sp
de reusita lui Prepelita din minutele de prelungire.
Chiar daca nu au fost motive de incrancenare pe teren, jucatorul lui Poli, Gabriel Canu, a primit cartonasul rosu, in minutul 74, pentru un gest nesportiv la adresa lui Bilasco. Golul spectaculos reusit de Mansour nu l-a impresionat foarte tare pe antrenorul Alin Artimon: "Mansour trebuie sa dea goluri si din situatiile clare pe care le are, nu numai din lovituri spectaculoase", a declarat tehnicianul. De partea cealalta, pe antrenorul pitestenilor, Dorinel Munteanu, il asteapta zile grele la carma lui FC Arges. "Ma bucur ca s-a terminat, pentru ca altfel eram in B cu atitudinea pe care o au jucatorii mei. Asa nu se poate scapa de retrogradare", a spus tehnicianul, care anunta schimbari numeroase in lot in aceasta iarna: "Voi ramane cu conditia sa fac niste schimbari radicale. Vom avea o viata foarte grea in retur".
In memoria eroilor Revolutiei


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.