Societatile comerciale care au maximum 50 de angajati si au minimum 3 luni de activitate neintrerupta pot accesa creditele KfW, acordate de unele banci prin linia de finantare externa obtinuta de la Kreditanstalt fur Wiederaufbau. Sumele pot fi folo
Societatile comerciale care au maximum 50 de angajati si au minimum 3 luni de activitate neintrerupta pot accesa creditele KfW, acordate de unele banci prin linia de finantare externa obtinuta de la Kreditanstalt fur Wiederaufbau. Sumele pot fi folosite atat pentru asigurarea capitalului de lucru (de exemplu, pentru fondul de marfa si pentru materii prime), cat si pentru utilarea si amenjarea spatiului de lucru, cu mobilier, masini, unelte, echipamente, instalatii sau repararea acestor mijloace fixe. Imprumutul poate fi accesat, de asemenea, si de catre persoanele fizice autorizate, asociatiile familiale, liber profesionisti sialte persoane care desfasoara activitati economice, fiind finantate si investitiile in constructii, terenuri, cladiri, utilaje si mijloace auto. Creditul se acorda pentru o perioada de cel mult 24 de luni, iar banca ofera o perioada de gratie de cel mult 3 luni. Nivelul maxim al imprumutului este de 60.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.