Campioana Spaniei, FC Barcelona, s-a impus in meciul de campionat cu Real Sociedad, scor 1-0, asigurandu-si linistea inainte de Campionatul Mondial al Cluburilor din Japonia. Ronaldinho a marcat unicul gol al partidei cu Sociedad, ajungand la cota 11
Campioana Spaniei, FC Barcelona, s-a impus in meciul de campionat cu Real Sociedad, scor 1-0, asigurandu-si linistea inainte de Campionatul Mondial al Cluburilor din Japonia. Ronaldinho a marcat unicul gol al partidei cu Sociedad, ajungand la cota 11 in clasamentul golgheterilor din Spania.
Din postura de detinatoare a Ligii Campionilor, FC Barcelona va reprezenta Europa la CM al Cluburilor, turneu care se va desfasura in Japonia in perioada 10-17 decembrie. Echipa lui Frank Rijkaard a plecat ieri spre Tokyo, unde va intra in competitie pe 14 decembrie. Insa catalanii aveau nevoie de o victorie, sambata, cu Real Sociedad, pentru a fi siguri ca nu pierd primul loc. si de victorie au avut parte, desi nu au facut un meci mare. Ronaldinho a marcat in minutul 61 golul succesului, dupa ce arbitrul Turienzo Alvarez a anulat alte doua reusite ale formatiei blaugrana, semnate de Gudjohnsen si Xavi. Partida s-a incheiat intr-o atmosfera incordata, dupa ce Turienzo Alvarez l-a eliminat pe Silvinho.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.