nativa de 1280x720 in format 16:9 si intrare HDMI, acesta proiecteaza un continut High Definition. Calitatea imaginii este foarte buna datorita ratei contrastului de 10000:1 si luminozitatii de 1600 ANSI lumeni. Lentilele de 2.1x zoom ofera imagini c
nativa de 1280x720 in format 16:9 si intrare HDMI, acesta proiecteaza un continut High Definition. Calitatea imaginii este foarte buna datorita ratei contrastului de 10000:1 si luminozitatii de 1600 ANSI lumeni. Lentilele de 2.1x zoom ofera imagini clare, reducere a palpaitului culorilor si o imbunatatire in miscarea acestora. Rata foarte mare a contrastului de 10000:1 este rezultatul sistemului optic Epson Auto Iris ce controleaza intensitatea luminii de la lampa. Aceasta inseamna ca veti beneficia de nuante de negru inchis si nuante de gri, imbunatatite pentru mediile intunecate si o claritate mai buna in cele luminoase. Lentilele cu zoom 2.1x cu o putere de absorbtie 80lp/mm asigura claritatea si naturaletea imaginilor afisate si sunt compuse din 14 elemente dintre care 2 asferice, ce au rolul de a reduce palpaitul culorilor.
sapte moduri de setare pentru tipul de vizionare
Epson EMP-TW700 mai dispune de Epson Cinema Filter pentru imagine de inalta calitate, indiferent de mediul in care este asezat, fie intr-o camera puternic luminata, fie intr-o camera intunecata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.