Daca vrea sa se catere pe primul loc in grupa B a Cupei UEFA, Dinamo va trebui sa invinga o veritabila masina de fotbal. Asa a aratat viitoarea adversara a "cainilor", Tottenham, in meciul de sambata cu Charlton. Gruparea de pe White Harte Lane s-a i
Daca vrea sa se catere pe primul loc in grupa B a Cupei UEFA, Dinamo va trebui sa invinga o veritabila masina de fotbal. Asa a aratat viitoarea adversara a "cainilor", Tottenham, in meciul de sambata cu Charlton. Gruparea de pe White Harte Lane s-a impus cu 5-1 pe teren propriu, intr-un meci in care bulgarul Berbatov si Jermaine Defoe au fost de neoprit.
Vesti proaste pentru Dinamo. Echipa lui Mircea Rednic trebuie sa invinga joi pe Tottenham pentru a evita locul doi in grupa B a Cupei UEFA. O pozitie care aduce adversari din Liga Campionilor in urmatorul tur. Adica formatii ca Werder Bremen, sahtior Donetk, Benfica, tSKA Moscova sau Bordeaux. Numai ca partida cu Tottenham se anunta imposibila. Elevii lui Martin Jol au aratat sambata, la ultimul meci inaintea celui cu Dinamo, ca o veritabila forta a Premier League, invingand Charlton cu 5-1 pe teren propriu. Oaspetii au fost cei care au inceput mai bine, insa nu au putut face fata mai mult de o jumatate de ora.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.