Congresul PSD nu pare sa contribuie cu mare lucru la eforturile disperate de alcatuire a unui discurs coerent, lipsit de populisme ieftine, menit sa-i readuca pe social-democrati la putere. Aceasta cu toate ca Mircea Geoana spera intr-un nou inceput
Congresul PSD nu pare sa contribuie cu mare lucru la eforturile disperate de alcatuire a unui discurs coerent, lipsit de populisme ieftine, menit sa-i readuca pe social-democrati la putere. Aceasta cu toate ca Mircea Geoana spera intr-un nou inceput politic, odata cu reconfirmarea sa ca presedinte. Strategia "Ion Iliescu reloaded" s-ar putea dovedi falimentara in privinta coagularii taberelor pesediste, ale caror interese divergente au fiert la foc mic intregul partid, timp de doi. Chiar daca l-au votat, cot la cot, presedinte de onoare, gruparile din PSD nu vor accepta ca Iliescu sa se amestece in treburile lor. In plus, nici fostul sef al statului nu uita ca acestea i-au lipit eticheta "produs expirat" la scurt timp dupa ce l-au rugat oficial sa revina la conducerea formatiunii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.