directorilor din 32 de scoli si gradinite ca centralele termice pe care le au nu sunt autorizate de ISCIR.
Pentru ca au fost montate  fara un proiect autorizat sau pentru ca nu li s-au mai efectuat revizii de mai multi ani, in sezonul rece,
directorilor din 32 de scoli si gradinite ca centralele termice pe care le au nu sunt autorizate de ISCIR.
Pentru ca au fost montate fara un proiect autorizat sau pentru ca nu li s-au mai efectuat revizii de mai multi ani, in sezonul rece, centralele termice cu probleme pot deveni oricand un pericol major. Raportul Prefecturii Capitalei arata ca centralele din cele 32 de unitati de invatamant, din cele 450 din Bucuresti, ori au fost montate de firme neautorizate, ori reviziile periodice nu au fost efectuate. Autoritatile le cer directorilor de scoli sau gradinite sa rezolve cat mai repede problemele centralelor, asa incat, pe timpul iernii, copiii care vin sa invete sa nu ajunga la spital. "Sper sa se ia masuri cat mai repede. Le-am atras atentia directorilor de scoli ca, in cazul unei nenorociri, responsabilitatea le revine in totalitate", a declarat prefectul Capitalei, Mioara Mantale.
Montajul centralelor s-a facut preferential


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.