Intrucat garnitura de tineri politicieni care a fost adusa in parlament in 2004 a expirat inainte de a reusi sa demonstreze ceva, in majoritatea partidelor a aparut o "noua generatie noua", dornica sa-si arate competenta la viitoarele alegeri. In PD,
Intrucat garnitura de tineri politicieni care a fost adusa in parlament in 2004 a expirat inainte de a reusi sa demonstreze ceva, in majoritatea partidelor a aparut o "noua generatie noua", dornica sa-si arate competenta la viitoarele alegeri. In PD, doua sunt persoanele care reprezinta cel mai bine acest curent: Elena Udrea si Elena Basescu. Relativ tinere - intr-o masa de demnitari imbatraniti in functie -, atragatoare si, incontestabil, extrem de elegante, cele doua par a fi, la prima vedere, o echipa. O privire mai atenta arata insa cat de diferite sunt caracterele celor doua. In primul rand, Udrea si-a construit drum in politica legitimandu-se in permanenta prin relatia cu Traian Basescu si recomandandu-se chiar ca purtatoarea de mesaje a acestuia in fata PD. Dimpotriva, pentru Elena Basescu, faptul ca tatal ei este seful statului si liderul neoficial al PD a fost o piedica in calea carierei politice, pe care este evident ca si-o doreste foarte mult.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.