O papusa care seamana cu ministrul integrarii Anca Boagiu a fost adjudecata, la o licitatie organizata de membrele PD din sectorul 2, cu suma de 100 de milioane de lei, bani platiti de Camera de Comert romano-turca si destinati Federatiei Romane de K
O papusa care seamana cu ministrul integrarii Anca Boagiu a fost adjudecata, la o licitatie organizata de membrele PD din sectorul 2, cu suma de 100 de milioane de lei, bani platiti de Camera de Comert romano-turca si destinati Federatiei Romane de Karate. Papusa din plus, inalta de circa 40 de centimetri, cu fata rotunda, obraji bucalati si par negru, imbracata scolareste, cu o rochita albastra pe care este brodat numele Anca, a fost prezentata la licitatie chiar de ministrul integrarii. "Este o surpriza. Nu stiam ca au facut o papusa dupa chipul meu, dar chiar semanam", a spus amuzata Boagiu, atragand atentia asupra coafurii papusii, un coc asemanator cu cel al ministrului. Intrucat licitau pentru papusa-ministru, participantii la eveniment au fost generosi si, desi pretul jucariei a pornit de la cinci milioane de lei vechi, el a ajuns in final la 100 de milioane de lei vechi. Banii au fost platiti de Camera de Comert romano-turca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.