mai jerpelita. Acolo se gasesc insa lucrurile cele mai pretioase...
Azi, am azvarli cat colo lada aia prapadita, caci acum, mai mult ca oricand, ambalajul conteaza. O lume de beteala, de confetti, de fundite stralucitoare ne cotropeste. si
mai jerpelita. Acolo se gasesc insa lucrurile cele mai pretioase...
Azi, am azvarli cat colo lada aia prapadita, caci acum, mai mult ca oricand, ambalajul conteaza. O lume de beteala, de confetti, de fundite stralucitoare ne cotropeste. si nu doar acum, in decembrie. Ambalajul are si el rostul lui. Iti bucura ochiul, te pregateste pentru "continut". Regulile pietei sunt cele care sunt. Dar continutul se pare ca nici nu mai prea conteaza. E vremea esteticii fara etica, a aparentei care nici macar nu mai insala, caci se stie bine ca dincolo de ea nu mai e nimic. Nimicul e la pret. E comod, nu are pretentii, e manevrabil.
Fata mosului, o fraiera
Aud ca in Marea Britanie, femeile de peste 40 de ani isi fac cu nemiluita injectii cu toxina botulinica ca sa-si "calmeze" ridurile, ca altfel nu mai au sanse sa fie mentinute in serviciu. Nu vreau sa fiu rea, dar cu tot botulinismul, "ambalajul" ramane in acea parte de lume, cu mici exceptii naturale, tot cel stiut, clorotic, fara sare, fara piper. Chirurgii plasticieni sunt probabil acum mai la pret decat inventatorii de otravuri radioactive.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.