Valoarea cumulata a bunurilor finantate de HVB Leasing si Unicredit Leasing dupa noua luni a atins 328,8 milioane euro, in crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza cele doua companii. Autovehiculele detineau 77% din valoar
Valoarea cumulata a bunurilor finantate de HVB Leasing si Unicredit Leasing dupa noua luni a atins 328,8 milioane euro, in crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza cele doua companii. Autovehiculele detineau 77% din valoarea bunurilor finantate, in timp ce leasingul de echipamente a reprezentat 13,6%, iar leasingul imobiliar a cumulat 9,23%. HVB Leasing a incheiat, in primele trei trimestre, circa 7.600 de contracte, cu o valoare a bunurilor finantate de 149,7 milioane de euro, inregistrand un avans de 42,1% comparativ cu perioada ianuarie-septembrie 2005. Unicredit Leasing Romania a semnat in perioada mentionata aproximativ 1.700 de contracte, finantand achizitii de bunuri in valoare totala de 179,12 milioane de euro, in crestere cu 35,2% fata de rezultatele obtinute in perioada ianuarie-septembrie 2005, de 132,39 milioane de euro. HVB Leasing si Unicredit Leasing, subsidiare ale Unicredit Group in Romania, vor fuziona sub numele Unicredit Leasing, procesul urmand sa fie finalizat in luna ianuarie a anului viitor. Astfel, noua societate va ocupa primul loc pe piata din punct de vedere al volumului finantarilor, cu active totale nete de 523 milioane de euro si o cota de piata de 14%. In piata de leasing, Unicredit este al doilea mare grup european si este lider in regiunea Europei Centrale si de Est. De asemenea, Unicredit este unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa, fiind prezent in 20 de piete prin intermediul a 7.000 de sucursale si 35 de milioane de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.