Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, se teme sa nu fie otravit la fel ca fostul agent rus Aleksandr Litvinenko, care a decedat la 23 noiembrie, si de aceea mananca doar ce ii gateste bucatarul sau, informeaza publicatia The People. Abramovici
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, se teme sa nu fie otravit la fel ca fostul agent rus Aleksandr Litvinenko, care a decedat la 23 noiembrie, si de aceea mananca doar ce ii gateste bucatarul sau, informeaza publicatia The People. Abramovici a interzis sa i se aduca mancare de la restaurant, inclusiv sushi, la sala de sedinte de la Stamford Bridge. In plus, inainte de masa, le cere garzilor sale de corp sa guste mancarea. "Roman a decis sa nu mai manance nimic din ce nu a fost preparat de bucatarul sau personal. Este singurul mod de a se asigura ca tot ce mananca este in regula. Teama ca ar putea fi urmatorul otravit este suficienta pentru ca el sa ia toate masurile de precautie necesare", a declarat o sursa din anturajul lui Abramovici. Roman Abramovici, in varsta de 40 de ani, isi ia bucatarul cu el in orice deplasare, inclusiv atunci cand Chelsea joaca in afara Angliei. Il foloseste pe bucatar si pentru a-i face mancare pe care sa o consume in loja de la stadion. "Roman refuza sa manance sandvisurile pregatite de personalul din bucatarie pentru bufetul de la pauza meciurilor. Toata lumea le mananca, dar el are o gustare separata pregatita de bucatarul lui", a precizat sursa din anturajul miliardarului rus. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.