Lacatus atentioneaza asupra influentei lui Porumboiu in arbitraj.

Astazi se joaca avanpremiera iesirii din scena a fotbalului intern, fiind programate primele trei jocuri ale celei de-a doua etape din retur, devansata inainte de sarbatori. Scapate temporar de emotiile matineului, UTA si FC Vaslui incheie sezonul cu o confruntare cu miza dubla, in cazul in care cele doua formatii vor reveni in zona retrogradarii. In cazul vasluienilor, ecourile scandalului legat de arbitrajul meciului cu Universitatea Craiova inca se mentin. „Nu e bine sa-mi dau ca parerea, dar nici nu vreau sa cred ca Adrian Porumboiu are puterea de a influenta arbitrajele. Eu nu vorbesc de arbitri, incerc sa stau departe de tot circul asta, insa apar tot felul de discutii si imi mai pun si eu semne de intrebare", considera antrenorul aradenilor, Marius Lacatus.

In celelalte doua partide, atit FC National - acasa cu Gloria -, cit si Poli Iasi - in deplasare la Piatra Neamt - trag sperante sa incheie pozitiv o perioada neagra din punctul de vedere al rezultatelor. „Este vital sa obtinem punctele cu Bistrita, pentru ca nimanui nu ii convine sa joace de la ora 11.00", a declarat antrenorul bancarilor, Sorin Cirtu.

Program

UT Arad - FC Vaslui: Telesport, ora 13.00 Ceahlaul - Politehnica Iasi: Telesport, ora 18.00 FC National - Gloria Bistrita: National TV, ora 20.00