Linia aeriana nationala continua experimentul „Berceanu".

Compania Tarom a decis o noua reducere a pretului biletelor de avion pe destinatiile interne, incepind de la 1 decembrie, cu pina la 25%.

Oferta Tarom va fi valabila „pe o perioada nedefinita", spre deosebire de promotia aplicata in luna noiembrie, care a fost, „inca de la inceput, o modalitate de testare a pietei, delimitata in timp", spun reprezentantii companiei.

Potrivit informatiilor prezente pe site-ul Tarom, biletele pe destinatiile interne vor avea un pret care va incepe de la 38 de euro pentru calatoriile dus-intors intre Bucuresti si Baia Mare, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava sau Tirgu-Mures, si de la 48 de euro pentru calatoriile dus-intors intre Capitala si Timisoara sau Cluj. Aceste preturi nu includ taxa de aeroport, specifica fiecarei aerogari in parte, sau taxa de procesare a biletelor de catre Tarom.

De aceea, preturile vor fi diferite in functie de destinatie. Pasagerii vor zbura dus-intors intre Bucuresti si Tirgu-Mures, Suceava, Baia Mare, Iasi sau Satu Mare platind tarife cu incepere de la 60 de euro (anterior aceste tarife erau cuprinse intre 71 si 82 de euro), pe destinatia Sibiu, de la 65 de euro (anterior 78 de euro) si in directia Oradea, pornind de la 70 de euro (de la 92 de euro, oferta din luna noiembrie). Pentru destinatia Timisoara, un bilet dus-intors va costa cu incepere de la 73 de euro, de la 91 de euro anterior, pentru Cluj pornind cu 80 de euro, de la 98 de euro in luna noiembrie. (D.C.)