Sorin Cartu (foto) a declarat ieri ca Rednic este ultimul om care ar trebui sa se ia de el si ca este caracteristic pentru acesta sa creeze polemici. "Rednic este ultimul om care ar trebui sa se ia de mine. E o polemica pe care el a provocat-o. Ba il
Sorin Cartu (foto) a declarat ieri ca Rednic este ultimul om care ar trebui sa se ia de el si ca este caracteristic pentru acesta sa creeze polemici. "Rednic este ultimul om care ar trebui sa se ia de mine. E o polemica pe care el a provocat-o. Ba il ataca pe Piturca, ba pe Lucescu, dar la el e caracteristic. Sa nu uite ca doi-trei ani era ca acidul de baterie, se usca iarba pe unde calca, dar adevarul e ca a si salvat pe FC Vaslui de la retrogradare", a spus Cartu. Rednic a declarat vineri ca partida cu FC National va fi mai grea deoarece Cartu ar fi omul fostului actionar al "cainilor rosii", Gigi Netoiu. Referitor la partida cu Dinamo, pierduta de FC National cu 0-1, Cartu considera ca a avut ghinion. "Cand primesti gol in minutul 85 e ghinion! Noi am avut bara, dar mingea nu a sarit la un jucator de al nostru, iar la ei mingea a sarit la Ganea", a adaugat Cartu. Acesta a atacat arbirajul lui Sorin Corpodean. "Ei au jucat dur, le-a permis-o arbitrul municipalist Corpodean. Nu municipalist de Bucuresti, ci de Giurgiu, Ialomita sau Calarasi. Noi am facut schimbari fortate de imprejurari. Cursaru si Lincar au fost calcati pe tendon si Herea lovit, dar nu mai aveam schimbari", a mentionat Cartu, care s-a declarat bucuros de faptul ca fostii sai elevi din perioada in care a pregatit pe Universitatea Craiova, Ionel Ganea si Claudiu Niculescu, au ajuns jucatori de valoare. "Ma bucur pentru ei si ca nu m-am inselat in privinta lor. Au ajuns exact cum am sperat. Sunt atacanti de rasa, de valoare, iar alaturi de ei, Danciulescu, cu aceeasi masura. Fara ei, Dinamo era la mijlocul clasamentului, era o echipa de pluton", a completat Cartu. Intrebat despre conflictul cu suporterii dinamovisti care l-au injurat pe parcursul intregii partide, Cartu a raspuns: "Nici eu nu-i am la inima. Niciodata nu mi-a placut Dinamo! Tot timpul mi-am afisat repulsia fata de acest club sustinut tot timpul, protejat, mosmondit de arbitri si de altii. Sentimentul este reciproc. Tot ce mi-au spus le-am urat in timpul meciului, dar le urez si acum inapoi". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.