Un avion al companiei Carpat Air a lovit un cal ieri-dimineata, pe pista Aeroportului Bacau, in timp ce decola cu destinatia Timisoara-Torino. Cind se afla la mai putin de doi metri inaltime, aparatul a lovit, cu trenul de aterizare, unul dintre cei
Un avion al companiei Carpat Air a lovit un cal ieri-dimineata, pe pista Aeroportului Bacau, in timp ce decola cu destinatia Timisoara-Torino. Cind se afla la mai putin de doi metri inaltime, aparatul a lovit, cu trenul de aterizare, unul dintre cei trei cai care erau pe pista. Seful aeroportului, Cristian Stanciu, spune ca avionul nu a fost avariat si a aterizat in siguranta la Timisoara. Prezenta cabalinelor in zona de decolare a fost posibila pentru ca pista nu are un gard de imprejmuire. Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, institutie in subordinea careia se afla aeroportul, spune ca anul acesta a fost alocata suma necesara ridicarii gardului, dar investitia a fost blocata de faptul ca terenul din zona aeroportului a fost revendicat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.