Antrenorul dinamovist spune ca mentorul sau avea un minister puternic in spate si doar cinci-sase meciuri tari pe sezon cu Dinamo.

Mircea Rednic a reusit in acest sezon 13 victorii consecutive cu Dinamo, oprindu-se la un singur succes de recordul detinut de Mircea Lucescu pe cind antrena aceeasi grupare. Actualul tehnician din Stefan cel Mare considera, insa, ca performanta sa este mai importanta. El a declarat ieri, pentru site-ul sport24.ro, ca i-a parut rau ca nu si-a invins mentorul, gasind si circumstante atenuante: „Mi-a parut rau, mi-a fost chiar ciuda. As fi vrut sa realizez cel putin cit a realizat Lucescu in perioada de dinainte de revolutie. Dar nu a fost sa fie. Oricum, 13 victorii in zilele noastre e o performanta. Vorbeam mai devreme de valoarea lotului. Nu pot sa spun ca jucatorii mei nu au valoare, dar nu se compara cu cei care erau la Dinamo atunci. Nu se compara echipa de-atunci cu cea de-acum. In plus, avea un minister foarte puternic. Sa fim cinstiti, avea cinci-sase meciuri grele, in rest erau echipe care nu contau".

Deja calificat in primavara europeana, Mircea Rednic sustine ca echipa nu va merge in Anglia, pentru meciul cu Tottenham, la cumparaturi, acest obiectiv fiind trasat sotiilor si prietenelor fotbalistilor. Antrenorul dinamovist a mai spus, pentru sport24.ro, ca Niculescu, Ganea si Danciulescu isi vor prelungi contractele, marturisind ca Radu Stefan, jucator pentru care se bat Juventus si AS Roma, cistiga circa 50.000 de dolari pe sezon. De asemenea, si l-ar dori pe Bogdan Lobont, insa Fiorentina nu doreste decit vinzarea lui pentru 800.000 de euro, la care se adauga salariul destul de mare al portarului nationalei. „Ar fi o catastrofa daca nu am cistiga titlul", a mai spus Rednic, a carui echipa a jucat aseara cu National pentru a-si mentine ecartul de 11 puncte fata de Steaua.