Fotbalistul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, nu stie citi bani cistiga pe zi, dar a afirmat ca face toate socotelile pentru cheltuielile casei, informeaza Mundo Deportivo, citind L'Equipe Magazine. Publicatia franceza a realizat un reportaj de 14 pa
Fotbalistul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, nu stie citi bani cistiga pe zi, dar a afirmat ca face toate socotelile pentru cheltuielile casei, informeaza Mundo Deportivo, citind L'Equipe Magazine. Publicatia franceza a realizat un reportaj de 14 pagini cu Ronaldinho, care povesteste lucruri mai putin cunoscute din viata sa. Informat de reporterii publicatiei L'Equipe Magazine ca primeste 63.000 de euro pe zi, Ronaldinho a raspuns: "Nu stiam. Niciodata nu am acordat destula importanta banilor pentru a calcula cit cistig pe zi. In geanta mea am bani doar cind trebuie sa fac plinul la masina, desi in ultimul timp prefer locul de pasager, deoarece am avut o problema cu permisul in Brazila. In casa mea, eu fac toate socotelile. Sora mea le supervizeaza si apoi mi le prezinta. Eu sint cel care plateste apa, energia electrica si toate facturile", a afirmat Ronaldinho. Fotbalistul brazilian a afirmat ca nu se desparte niciodata de telefonul mobil si spune ca siguranta sa este asigurata de numerosii prieteni pe care ii are, neavind nevoie de garzi de corp.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.