Studentii peremisti au un nou lider in persoana lui Andrei Iucinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu. Iucinu spune ca s-a inscris in PRM pentru ca Vadim l-a recunoscut drept fiu al fostului director al „Adevarului".

Desi este doar de un an membru al PRM, Andrei Iucinu a fost ales ieri presedinte al Miscarii Studentesti Romania Mare. El a intrunit 104 voturi din partea delegatilor la Conferinta Nationala a MSRM, in timp ce contracandidatul sau, Cristian Matias, presedintele MSRM Timis si membru al PRM din 2003, a adunat doar 50 de voturi. „M-am inscris in PRM pentru ca presedintele Corneliu Vadim Tudor a fost singura personalitate publica care mi-a sustinut cauza, recunoscindu-ma ca fiul lui Dumitru Tinu", ne-a declarat proaspatul presedinte al studentilor din PRM. Cit priveste motivele care l-au determinat sa participe la alegeri, Andrei Iucinu zice: „Vreau o cariera politica si vreau sa urc cit mai sus in aceasta cariera".

Cum a hulit Vadim ungurii

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a trecut si el pe la manifestarea studentilor din partidul pe care il conduce. A stat insa mai putin de o ora. A intrat, si-a spus discursul si a plecat. Le-a vorbit tinerilor peremisti despre insemnatatea zilei de 1 Decembrie despre care sustine ca „este doctor", dar si despre atitudinea nerespectuoasa a reprezentantilor UDMR care „cereau autonomia teritoriala de Ziua Nationala a Romaniei". In aplauzele tinerilor, liderul PRM a explicat ca, pentru a-si arata dezaprobarea fata de reprezentantii UDMR, a tinut cel mai scurt discurs din viata sa, articulind un singur cuvint invatat de la mama sa, „o microbista inraita": „Huo!". In final, dupa ce le-a urat succes la invatatura, Vadim a incheiat tot cu o pilda: „Eu ma misc cu asa mare dezinvoltura, si in societatea romaneasca, si in intilnirile oficiale straine, pentru ca am facut carte serioasa atunci cind trebuia".